Timmer- & Onderhoudsbedrijf Marco Dol

Werpsterdyk 4 - 9088 AH Wirdum - 06 202 702 33 -Werkwijze

We komen eerst bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking en prijsopgave. Vervolgens ontvangt u een schriftelijke offerte met daarin de werkzaamheden en voorwaarden. Als u zich in de offerte kunt vinden ontvangt u een bevestiging en gaan we aan de slag. Tijdens het werk houden we u op de hoogte en overleggen we regelmatig met u. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij richten ons bij de uitvoering naar uw wensen, met ouderwets vakmanschap en met oog voor detail. Wij houden ons aan de gemaakte afspraken over de prijs en de planning. Als wij tijdens het werk op onverwachte zaken stuiten die tot meerwerk leiden, wordt dat eerst met u overlegd. Pas nadat u akkoord bent  met de meerkosten en met de gevolgen voor de afgesproken planning, worden de werkzaamheden uitgevoerd.

In onze bedrijfsvoering staan klantvriendelijkheid en een efficiënte werkwijze voorop. Zowel in de voorbereidingsfase als tijdens de uitvoering van uw opdracht staan wij u graag met raad en daad terzijde. Zodra duidelijk is, hoe u het werk wilt hebben uitgevoerd zorgen wij voor de rest. Wij streven ernaar om onze opdrachtgever zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen.

Onze jarenlange ervaring op dit terrein staat er borg voor dat uw opdrachten snel en vlekkeloos worden uitgevoerd. Wij leveren degelijk maatwerk tegen een redelijke prijs. U mag vertrouwen op een resultaat waarover u tevreden zult zijn.